Kofce

Kdor je včeraj in danes napenjal oči, da bi kaj pametnega videl skozi meglo, bo verjetno jezen na tole objavo. Fotografije bodo namreč pokazale, da sta svetova dva in ne eden. Torej megleni in sončni.

kofce_zima08-5-medium11

Košuta

Kamniško Savinjske Alpe

Begunjščica

Greben Velikega vrha

Kamniške Alpe

Kočna

Narobe svet

Veseli december

Pa še družinska

Takole je bilo včeraj pod Velikim vrhom, danes zvečer pa sem občudoval večer na Trianglu nad Zelenico. Ker sem bil tolk smotan, da sem pozabil fotoaparat, se je naredil res kičast gorski večer. To je Murphy, vedno te najde nepripravljenega. Pa kdaj drugič kakšna večerna, mogoče že jutri.

Za konec pa samo v vednost, koliko nekaterim pomenijo naše gore. Danes dopoldne sem peljal svojega sodelavca Jožeta na Brnik, od koder je poletel na tridnevni obisk v Beograd. Jože je eden največjih poznavalcev Julijskih Alp, kar jih poznam. Že skoraj šest desetletij živi s hribi, pa vendar je danes izjavil, da ga nič ne vleče v Beograd, ker je tukaj tako lepo vreme in bi šel raje v naše hribe. Še vedno je tak entuzijast kot v rani mladosti in še vedno mu je škoda vsakega dneva zapravljenega v megli ali pisarni. Človek se kar mal zamisli.