Pomladni smrkavi travnik

Le od kod so se vzele vse te alergije? Alergije se mi zdijo še najboljši pokazatelj, kako smo ga ljudje zavozili. Kako naj si drugače razlagam dejstvo, da sem alergičen na rastlinski prah v zraku ob njihovem cvetenju. Pa saj to je čisto naravna stvar. Le kje sem ga polomil? Prehrana?

pomladni_travnik9 (Large)

Že leta nazaj sem pri teku v naravi v mesecu juniju opazil, da neprestano kiham. Takrat nisem imel pojma, zakaj. Potem je bilo nekaj let mir in v zadnjih letih – toplo, hladno. Eno leto bolje, drugo slabše.

pomladni_travnik1 (Large)

Letos bo zgleda bolj blago leto. Največ si pomagam s kapljicami za oči, malo pa s tabletami. V bistvu so to edine tablete, ki jih z veseljem vzamem.

pomladni_travnik5 (Large)

Danes je lahko zgodba treh prijateljev, ki se zapodijo v dišeče pomladne travnike približno takale: prvi smrka, drugi šepa, tretjega pa boli glava. Zakaj pa ti tako smrkaš? Imam seneni nahod. Kaj pa ti tako čudno šepaš? Borelijo sem fasal. Kap je s tabo, da komaj stojiš in te boli glava za znoret? Klopni menengitis prebolevam.

pomladni_travnik3 (Large)

Terapija? Ostani lepo doma, prižgi televizijo, računalnik in uživaj življenje. Zunaj je prenevarno!!!

pomladni_travnik8 (Large)

Ne pretijo nam dinozavri ali morski psi (po novem tudi), temveč živali, ki jih komaj vidimo in prah, ki ga opazimo le pod mikroskopom.

pomladni_travnik4 (Large)