The Light in Bohinj

V nedeljo sva s prijateljem Andyjem nekako uradno začela s skupnim projektom, s katerim želiva Bohinj postaviti na zemljevid fotografskega turizma in obenem vsem pokazati, kako čudovit kraj je Bohinj in kako brezčasna, mistična in čarobna je njegova svetloba.

Everything is cool when you’re a part of a team, zato sem zelo vesel, da lahko sodelujem z Andyjem. Vabljeni na obisk najine spletne strani The Light in Bohinj. Komentarji, ideje, kritike dobrodošle.

Zagon projekta sva združila z Andyjevo idejo o Fotožaru, pikniku, kjer bi se družili fotografi med seboj, izmenjali ideje, misli in se skratka lepo imeli. Fotožar je bil tudi lepa priložnost, da se lahko zahvalimo vsem tistim fotografom, ki so v zadnjem letu in pol sodelovali v projektu Fotografov dnevnik. Na ta način smo se jim hoteli oddolžiti za njihov nesebičen prispevek. Hvala tistim, ki ste uspeli priti in tudi vsem tistim, ki so vas obveznosti zadržale. Ne dvomim, da bo Fotožar tudi naslednje leto. Hvala Tini za vse dobrote, Blažu za strežnik in podporo, Mateju za logo in nasvete, Juretu, Anžetu, Dejanu.

Fotke s Fotožara so Frelihovo in moje maslo.

IMG_6382

IMG_6383

IMG_6376

IMG_6375

IMG_6385

SPJ_0024

SPJ_0061

SPJ_0040

SPJ_0025

SPJ_0015

SPJ_0004

IMG_6382